4gamers.be

Hardspace: Shipbreaker developer onthult nieuwe spaceship sandbox game

Door Jay, 19-02-2020 16:25

Blackbird Interactive, dat momenteel Homeworld 3 ontwikkelt, is bezig met een first-person spaceship laser game. Hardspace: Shipbreaker is een spaceship salvage sandbox game en zal realistische physics bevatten. Het spel wordt in de zomer verwacht via Steam Early Access. Deze versie bevat twee soorten ruimteschepen, verbeterbare salvaging tools en perks en het eerste deel van de campaign. De Early Acces dient hier om fans meer te betrekken bij de ontwikkeling van de game.

Blackbird is opgericht door een paar van de ontwikkelaars van de originele real-time strategy klassieker Homeworld uit 1999. In 2010 werkte de studio aan een spirituele opvolger van Homeworld met de naam Hardware: Shipbreakers. In 2013 sloeg de studio de handen in elkaar met Gearbox en kreeg het spel de naam Homeworld: Shipbreakers. Twee jaar later weer veranderde het in Homeworld: Deserts of Kharak dat in 2016 uitkwam.

Geschreven door Mine.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.