4gamers.be

Space Engineers verschijnt in april eindelijk voor Xbox One

Door Jay, 21-02-2020 10:18

Na meer dan 5 jaar in early access te hebben vertoefd, verscheen Space Engineers in februari vorig jaar voor pc en nu is eindelijk ook een releasedatum voor de Xbox One-versie onthuld, zijnde 15 april. De Xbox One-versie werd voor het eerst bevestigd in 2014.

Wie een pre-order plaatst, krijgt enkele skins cadeau, evenals 4 dagen pre-launch access en toegang tot de gesloten bèta die in maart wordt gehouden.

Space Engineers is een ambitieuze sandbox game waarin engineering, construction, exploration en survival in de ruimte en op planeten samenkomen. Spelers kunnen solo, in co-op of competitief aan de slag.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.