4gamers.be

Eindelijk kan je je autoruit openen in American Truck Simulator

Door Jay, 27-02-2020 10:47

Fans hebben er jaren naar gevraagd en met update 1.37 voor American Truck Simulator is het eindelijk zo ver: autoruiten die je kan openen. Een extra pluspuntje voor de ervaring dus.

Verder brengt update 1.37 een nieuwe sound engine die ervoor zorgt dat het geluid in de game realistischer overkomt. Voorheen waren er verschillende audio tracks voor het geluid binnen en buiten de truck, maar met de nieuwe engine zal er nog maar één audio track zijn die door een filter gaat op basis van het perspectief van de speler.

Het is ook deze nieuwe sound engine die het openen van de ruiten mogelijk maakt, aangezien het nu makkelijker is om het geluid aan te passen aan de nieuwe situatie.

Update 1.37 is momenteel te testen in een publieke bètaversie en wordt daarna voor alle spelers uitgerold.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.