4gamers.be

Kleine Simone is winnaar van groot Pokémon kampioenschap

Door Jay, 29-02-2020 00:01

De wereld van competitief gamen kan soms genadeloos zijn, maar ook schattig. In Australië vond recent het Pokémon Oceania International Junior kampioenschap plaats en een klein meisje genaamd Simone Lim kwam als overwinnaar uit de bus. Ze wist meteen ook vele harten te stelen.

Lim moest spelen tegen een oudere tegenstander en winnaar van de vorige editie, Justin Miranda-Radbord. Dit was Lims eerste grote toernooi en ze had daarvoor enkel deelgenomen aan twee regionale toernooien. Toen de twee tegen elkaar moesten spelen, had Miranda-Radbord nog niets verloren. Lim had daarentegen al twee van de vijf matchen verloren. 

Ze wist een ronde te winnen, maar in de finale zat ze in nauwe schoentjes. Lim moest Radbords Pokémon, een Rhyperior en een Dusclops, zien te verslaan met een low-health Tyranitar. Lim wist te voorspellen welke Pokémon beschermd werd en kon zo de Dusclops verslaan om daarna de fatale superpower klap uit te delen aan de laatste Pokémon. Lim won het toernooi en het publiek was stomverbaasd.

In een interview vertelde ze dat ze wist welke Pokémon beschermd werd en bedankte ze haar familie en vrienden. Dit kleine meisje was duidelijk de grote ster van het toernooi

Geschreven door Mine.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.