4gamers.be

Ex-devs van Rockstar, 343 Industries en Mercury Steam onthullen nieuwe game

Door Jay, 24-03-2020 11:04

Zerouno Games, bestaande uit ex-werknemers van 343 Industries, Mercury Steam en Rockstar, heeft een nieuwe game genaamd Holmgang: Memories of the Forgotten onthuld. Het is een action-RPG ge├»nspireerd door God of War en Castlevania. Via Kickstarter hopen de makers genoeg geld in te zamelen om de game te realiseren.

Het spel speelt zich af in de wereld van Dracorum, waarin je reist doorheen verschillende landschappen om te vechten tegen mythologische monsters. Er zijn drie helden - Tatsu de Samoerai, Valentina de Amazone en Kandar de Viking - waarmee je op verkenning kan gaan. De focus ligt voornamelijk op het verhaal, maar je zal ook tijd moeten steken in het versterken van de personages. 

Holmgang: Memories of the Forgotten zal in 2021 in eerste instantie enkel speelbaar zijn op pc, maar er zijn plannen om de game ook naar PS4, Xbox One en Nintendo Switch te brengen.

Geschreven door Mine.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.