4gamers.be

Avalanche Studios teaset nieuwe game

Door Jay, 25-03-2020 11:50

Avalanche Studios, bekend van Just Cause en Mad Max, heeft een nieuwe game geteased. Het gaat wel om een game van Systematic Reaction, een onderafdeling van Avalanche Studios. Systematic Reaction kennen we van Generation Zero, een open-world co-op first-person shooter die qua opzet een verdienstelijke poging was, maar uiteindelijk toch niet geheel aan de verwachtingen kon voldoen.

Wat we van de nieuwe game mogen verwachten, is natuurlijk nog koffiedik kijken. De teaser toont alvast een donkere grot die betreden wordt, terwijl er op de achtergrond stevig gevochten lijkt te worden. Eens in de grot duikt een onbekend gevaar op. De flitsen die we te zien krijgen, doen vermoeden dat het opnieuw om een first-person shooter gaat, zij het mogelijk met een of andere twist.

Mogelijk zit deze nieuwe game in een nog relatief vroege fase van de ontwikkeling. De kans is dan ook groot dat de game bestemd is voor de komende generatie consoles.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.