4gamers.be

Win Modern Warfare 3-prijzen van Logitech

Wedstrijd loopt van 12/12/2011 t.e.m. 25/12/2011

Informatie

Onze grote 4Gamers Birthday Bash zit er dan wel op, maar dat betekent in geen geval dat we even een adempauze zullen nemen in ons prijzenfestival. Dankzij de zeer gewaardeerde steun van Logitech gaan we namelijk onverminderd door, en dat met een aantal officiële Modern Warfare 3-accessoires.

De eerste prijs die te winnen valt is een Logitech Laser Mouse G9X: Made for Call of Duty. Deze speciale Modern Warfare 3-versie beschikt naast het bekende Modern Warfare 3-logo over alle features van de bekende G9X zoals extra gewichtjes om de balans van de muis te regelen, een ingebouwde led-display met aanpasbare kleuren en een verwisselbare cover. Wat wij  zelf van de Logitech G9X vinden, kun je trouwens nalezen in de uitgebreide review die begin dit jaar door redacteur Deuces22 werd geschreven. Deze muis gaat normaal gezien over de toonbank voor 79.99 euro, maar bij ons kun je hem dus gewoon winnen.

 

De tweede prijs die de deur uit moet is een Logitech Gaming Keyboard G105: Made for Call of Duty. Onder de Modern Warfare 3-getinte kap zit een Logitech G105 met groene LED-toetsverlichting om de nachtelijke uren door te komen, duurzame toetsen en zes volledig programmeerbare G-toetsen. Zin in een spiksplinternieuw toetsenbord? Doe dan zeker mee met deze wedstrijd!

 

 

Wedstrijd

Om mee te doen moet je zoals steeds weer wat surfen (en de links op deze wedstrijdpagina zijn zoals altijd je vriend) en ook een beetje geluk hebben met de schiftingsvraag. We bedanken graag nogmaals Logitech voor het schenken van deze mooie prijzen en wensen iedereen alvast veel succes.

Vragen:


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.