4gamers.be

Sapphire mini-pc met Digitale 100-design

Wedstrijd loopt van 25/01/2012 t.e.m. 14/02/2012

Informatie

We hebben in het verleden al ettelijke designacties gedaan waarmee je een mooie prijs kon winnen, en nu gaan we het nog eens wat opschroeven. In samenwerking met Sapphire, Chief en showme gaan we namelijk een prachtige SAPPHIRE EDGE HD2 MINI PC weggeven. Haal dus je beste designtalenten maar boven en laat die creativiteit maar vloeien, want deze wil je niet echt laten liggen, lijkt ons. Het leukste van deze prijs is echter niet dat je een SAPPHIRE EDGE HD2 MINI PC krijgt, maar dat je gewoonweg een Sapphire mini-pc krijgt met je eigen design erop!

Het eerste wat je moet doen om deel te nemen, is dit bestandje downloaden. Je zal dan een PSD krijgen met een template waar je aan moet houden (vergeet het CHIEF-logo dus niet).

De balk met de sponsors mag je verplaatsen, maar hou er rekening mee dat die ergens op de linker- of rechterkant (zie voorbeeld onderaan) zeker moet verschijnen in deze vorm. Als dat niet gebeurt, zal je niet weerhouden worden. We willen dus heel duidelijk stellen dat je de aanpassingen uit onderstaande afbeelding niet mag doen met de sponsorbalk. Verplaatsen mag je dus wel op zowel de linker- als rechter kant van de mini-pc.

Hieronder vind je nog enkele voorbeelden van wat wel en niet is toegelaten.

 

 

Ga vervolgens aan de slag met je creatieve exploten, doe waar je zin in hebt, maar zorg ervoor dat het thema de Digitale 100 is. Dit thema mag je invullen zoals je zelf wil en laat jezelf en de dames daarbij vooral van je creatiefste kant zien. Vergeet niet dat de sponsorbalk wel degelijk op je design moet staan (en vergeet niet dat CHIEF daar deel van moet uitmaken!).

Een voorbeeldje van LunchBox

 

Wedstrijd

Periode

Je krijgt 3 weken om aan je design te werken en de week erop zal er gestemd kunnen worden. Alle goedgekeurde designs zullen dan getoond worden en iedereen zal dan de kans hebben om zijn stem uit te brengen op wat zij het beste design vinden.

Let wel: we willen deze wedstrijd zo eerlijk mogelijk laten verlopen en willen dus heel duidelijk communiceren dat het aanmelden van je ontwerp bij vote-trading groeperingen en andere frauduleuze methodes ervoor zorgen dat je deelname gediskwalificeerd wordt. Het is dus oke om aan je Facebook/Twitter-vrienden te vragen hun mening te geven over jouw ontwerp en/of die van de andere deelnemers, maar we trachten erop toe te zien dat er geen oneerlijke methodes worden ingezet om een groot voordeel in publieksvotes te bekomen.

 

Beoordeling

Er zullen opnieuw 3 groepen beslissen over wie er uiteindelijk de winnaar is, maar op basis van de feedback die we kregen bij eerdere wedstrijden pakken we het deze keer iets anders aan. De jury zal 25% van de einduitslag bepalen. Alle deelnemers aan de wedstrijd zullen ook hun oordeel mogen vellen over de concurrentie en ook zij zullen 25% van de totale punten kunnen toekennen. De stemmen van het publiek resulteren in de meeste punten. We zullen immers een forumvote organiseren tussen 17 februari en 23 februari waarin 50% van het puntentotaal zal uitgedeeld worden. De optelsom van deze punten beslist uiteindelijke wie de eindwinnaar is. Mocht er bij toeval een gelijkspel ontstaan, dan zal de publieksstem de doorslag geven.

Klaar met je design?

1. Maak dan een zip-file met daarin een verkleinde versie van je ontwerp. (dit mag zonder de rode guides) Zorg ervoor dat je inzending de volgende eigenschappen heeft:

  • Bestandsnaam: je 4gamers gebruikersnaam  (bv.: LunchBox.jpg)
  • Bestandstype: JPG
  • Kleurmodus: RGB (!)
  • Resolutie: 1500x1000 pixels

 

(zorg wel dat je ook een aparte versie van je bronbestand lokaal bijhoudt in kleurmodus CMYK met een resolutie van 4500x3000 pixels voor het geval jouw ontwerp gedrukt moet worden)

 

2. Voeg in een aparte folder alle onbewerkte afbeeldingen toe die je gebruikt hebt in je ontwerp. Zo kunnen we zien wat je zelf hebt gemaakt en wat is overgenomen van online beeldmateriaal.

 

3. Zet het ergens online (rapidshare, megaupload, dropbox, ...) en speel ons hieronder de link door.

Belangrijk: je kan slechts 1 inzending per persoon doen, dus zorg dat je ontwerp correct wordt ingestuurd wil je kans maken om te winnen.

 

We hopen nu weer prachtige designs te zien zoals vorige keer en we willen ook Sapphire en Chief bedanken voor hun steun en prijzen in deze wedstrijd. Veel succes aan alle deelnemers. Heb je verder nog vragen over de wedstrijd, kan je altijd op ons forum terecht.

 

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.