4gamers.be

Win hier je Diablo III bèta key

Wedstrijd loopt van 28/02/2012 t.e.m. 03/03/2012

Informatie

Diablo III, heel wat mensen worden al gek als ze weten dat er andere mensen de bèta aan het spelen zijn en zij zelf op hun tanden moeten bijten tot aan de nog niet aangekondigde releasedatum. Om dat euvel enigszins te verhelpen, gaan we hier op 4Gamers ook wat bètakeys weggeven, kwestie van een aantal mensen onder jullie ook wat tevreden te stellen.

100 keys staan te wachten op een eigenaar, verdeeld over de 5 personages uit Diablo III.

Wedstrijd

Om kans te maken, moet je keuzes maken. Dat is in het leven zo en in Diablo III is het niet anders. Ga je voor de ene skill of wil je je toch op een andere manier specialiseren. De allereerste keuze die je moet maken, is die tussen 1 van de 5 classes: Barbarian, Monk, Wizard, Demon Hunter en Witch Doctor. Die keuze moet je ook hier maken.

Je zal namelijk kunnen kiezen aan welk personage je trouw zweert. Elk van deze personages beschikt over 20 bètakeys en dus moet je goed gokken voor welk personage je gaat om zo je kansen te vergroten om kans te maken op 1 van deze 100 bètakeys. Kies je voor de barbarian, dan wordt jouw keuze bij die van de andere Barbarian-fans gezet en maak je samen met hen kans op 1 van de 20 bètakeys die de Barbarian krijgt. Denk je dat hij veel volgelingen zal hebben, dan kan je natuurlijk voor een ander personage kiezen, maar als al de rest ook zo denkt, ben je misschien jezelf minder kans aan het geven.

Levensnoodzakelijke keuzes en een strijd op bèta of niet met alle andere deelnemers hier. De keuze is aan jou en op zondag worden alle bètakeys in 1 keer uitgedeeld.

 

(ps: de helft van de bètakeys worden voorbehouden voor mensen die hier al zaten van voor de bèta-actie van start ging. Met andere woorden: ben je geregistreerd voor 28/02, dan val je ook sowieso al in een voorrangsgroep als je hieronder ook je registratiedatum invult. Deze kan je altijd nakijken op je profiel.)

 

Vraag


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.