4gamers.be

Win een Epson Moverio BT-100

Wedstrijd loopt van 12/03/2012 t.e.m. 25/03/2012

Informatie

3D is al een tijd aan een opmars bezig en dat is duidelijk te merken. Films krijgen vaker wel dan niet een 3D-versie en in de tv-winkel kom je nog maar zelden een nieuw model tegen dat geen 3D-ondersteuning biedt. Zelfs videogames integreren vaker 3D om de spelwereld nog levendiger te laten overkomen.

Ook Epson springt volop op de 3D-kar en vanaf deze maand komen ze met de Epson Moverio BT-100 aanzetten. Geen televisie of een zware beamer, maar een bril die het mogelijk maakt om High Definition video in 3D te bekijken. Goed voor onderweg, dus. Daarnaast kan je er dankzij Wi-Fi ook mee op het internet surfen en hoef je niet bang te zijn om tegen muren aan te lopen. Het display is namelijk doorschijnend, waardoor je zelf kiest of je met je ogen focust op de beeldprojectie of op wat er voor jou gebeurt.

Wedstrijd

Nu is het natuurlijk de vraag wat je precies moet doen om kans te maken op dit hoogtechnologisch snufje. Redelijk simpel: antwoorden op onderstaande vragen. Oké, toegegeven, misschien toch niet zo simpel want wie is Anthony? Wel, Anthony is een van de topmannen van Fundalize, de website waarmee we deze wedstrijd organiseren. Je kan hem dus vergelijken met een papfles, MiniJeffrey of YoniVL van 4Gamers (al zijn we hier bij 4Gamers natuurlijk allemaal topmannen en -vrouwen). Geen kleine vis dus die niemand kent, maar dat maakt de schiftingsvraag natuurlijk niet per se makkelijker. Daarom krijgen jullie de kans om extra gokjes te wagen. Dat kan door ons je nickname op Fundalize te geven, gevolgd door je tweede gok. Nog meer extra kansen krijg je door ook op Fundalize zelf deel te nemen aan deze wedstrijd.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.