4gamers.be

Win Collection 1 DLC van Call of Duty: Modern Warfare 3 (Xbox 360)

Wedstrijd loopt van 19/03/2012 t.e.m. 23/03/2012

Informatie

Call of Duty: Modern Warfare 3 heeft de afgelopen maanden heel wat zogenaamde content drops gekregen, kleine stukjes DLC die ervoor zorgen dat er steeds weer iets nieuws te beleven valt. Deze week verschijnt een eerste bundeling van deze drops en dat in de Collection 1 DLC. Heb je de vorige drops gemist, dan is dit dus de perfecte gelegenheid om de content alsnog in huis te halen. Je kan natuurlijk ook gewoon meedoen aan onze wedstrijd en hopen dat je een van de vijf DLC-codes wint.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de vijf codes volstaat het hieronder je deelname te bevestigen. Wel is het belangrijk te beseffen dat het codes voor de Xbox 360-versie betreft, hou hier dus rekening mee.

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.