4gamers.be

Win bèta keys voor Ghost Recon: Future Soldier

Wedstrijd loopt van 06/04/2012 t.e.m. 11/04/2012

Informatie

Ghost Recon: Future Soldier ligt pas 24 mei in de winkelrekken voor PS3 en Xbox 360, maar de futuristische oorlogsvoering begint al vanaf 19 april. Dan gaat immers de multiplayer bèta van start en dankzij Ubisoft kunnen we 200 bèta keys weggeven, 100 per console.

De bèta duurt tot 2 mei en biedt twee modi aan: Conflict en Saboteur. Bij Conflict trachten twee teams van zes missies te volbrengen die over de map verspreid liggen. Op die manier verzamelen ze punten en het team met de meeste punten wint natuurlijk. Bij Saboteur strijden twee teams dan weer om een bom die zich ergens op de map bevindt. Het is de bedoeling de bom op het terrein van het andere team te laten ontploffen. Beide modi zullen te spelen zijn op twee mappen: Pipeline en Mill.

Wie trouwens geen bèta key via 4Gamers zou winnen, hoeft niet meteen te treuren. Er zijn immers nog andere manieren om toegang te krijgen tot de bèta. Zo krijgt iedereen die Splinter Cell Conviction heeft automatisch toegang via het spel. Ook PlayStation Plus-leden krijgen automatisch toegang, evenals mensen die Ghost Recon: Future Soldier pre-orderen voor Xbox 360. Daarnaast zullen ook via Facebook en andere media nog keys te winnen zijn.

Wedstrijd

Om kans te maken op een bèta key hoef je niet veel te doen. Je deelname bevestigen via onderstaande knop volstaat, al vragen we je ook even op te geven voor welk platform je graag een key had gehad als je zou winnen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.