4gamers.be

Win Mass Effect 3 Razer Onza en Messenger Bag

Wedstrijd loopt van 09/04/2012 t.e.m. 15/04/2012

Informatie

Eerder al konden pc-gamers een duwtje in de rug krijgen bij het redden van het universum in Mass Effect 3, maar nu is het de beurt aan Xbox 360-gamers om verwend te worden. Dankzij Razer hebben we immers een Mass Effect 3 Razer Onza Tournament Edition in de aanbieding daar wordt nog eens een Mass Effect 3 Razer Messenger Bag bovenop gegooid. Een gebrek aan mobiliteit kan je voortaan dus niet meer aanhalen als excuus om niet ten strijde te trekken tegen de Reapers.

Wedstrijd

Nothing for free echter en dus zal je je speurneus weer mogen bovenhalen om kans te maken op dit pakketje, al hoef je geen Sherlock Holmes te zijn om de eerste vraag correct te beantwoorden. De schiftingsvraag zal dan weer iets meer moeite kosten, vermoeden we, maar met een beetje mensenkennis en een logisch denkvermogen zou je toch in staat moeten zijn om een weloverwogen gok te wagen.

Wil je trouwens net dat tikkeltje extra kans maken, dan moet je Razer op Facebook even liken. Vul in dat geval hieronder ook zeker je gebruikersnaam in, zodat we dit kunnen controleren. Wens je dit niet te doen, vul dan gewoon "nope" in.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Mass Effect 3 Razer Onza Tournament Edition


Aanpasbare weerstand van analoge sticks
De weerstand van beide analoge sticks is vrij aanpasbaar, wat je toelaat om de kracht die nodig is om de sticks te gebruiken naar eigen wens af te stellen om zo de optimale precisie te verkrijgen die nodig is voor elk genre. Of je nu een hoge weerstand wenst voor race games of een lage weerstand voor het richten in shooters, dankzij de Razer Onza krijg je net dat extra voordeel.

Twee extra en programmeerbare knoppen
Boven de triggers van de controller bevinden zicg extra knoppen die je naar eigen wenst kan programmeren. Op die manier heb je belangrijke commands aan je vingertippen en zijn ze sneller uitvoerbaar dan wanneer ze aan een traditionele knop zouden zijn toegewezen.

Verlichte action buttons met Hyperesponse
De Razer Hyperesponse-technologie zorgt ervoor dat de acties van ke knoppen sneller worden uitgevoerd dan bij een gewone controller, omdat de afstand die het commando moet afleggen binnenin de controller is verkleind. Dit zorgt ervoor dat je een streepje voor hebt op de concurrentie, zonder de feedback ervan te moeten missen. De verlichting van de knoppen is een mooi extraatje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mass Effect 3 Razer Messenger Bag


Optimale bescherming
De Razer Messenger Bag biedt de bescherming die je laptop nodig heeft. De buitenkant is bestand tegen scheuren en ook water is er geen partij voor. De speciale TPU-binnenkant maakt het geheel nog sterker, wat maakt dat messenger bag een lang leven beschoren is.

Design en comfort
De tas heeft één beugel die hem uiterst mobiel maakt, aangevuld met magnetische knoppen die voor een makkelijke en veilige toegang tot de binnenkant zorgen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.