4gamers.be

Win 5 x Blu-ray van Immortals

Wedstrijd loopt van 10/04/2012 t.e.m. 14/04/2012

Informatie

Immortals is een film van de producers van 300 en vertelt het verhaal van Theseus, die door Zeus werd gekozen om het op te nemen tegen Hyperion. Deze wrede koning is namelijk op zoek naar een goddelijke boog waarmee hij de Titanen kan bevrijden, wat het einde van de mensen en meteen ook de goden zou betekenen. Een oude wet schrijft echter voor dat de goden zich niet mogen bemoeien met de oorlogen onder mensen, en dus moest Zeus zijn toevlucht zoeken tot een sterveling.

Wedstrijd

Vanaf deze week is Immortals beschikbaar op Blu-ray, dvd en als digitale download en dat is reden genoeg voor een historisch en bovenal onsterfelijk feestje. Op dat feestje worden vijf exemplaren van de film op Blu-ray weggegeven en al wat je moet doen om kans te maken, is je deelname aan deze wedstrijd bevestigen via onderstaande link.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.