4gamers.be

Win Mass Effect 3 Razer BlackWidow Ultimate en iPhone 4 case

Wedstrijd loopt van 16/04/2012 t.e.m. 22/04/2012

Informatie

Hoeveel  blijft onze bezoekers verwennen met Mass Effect 3-prijzen en deze keer worden een Mass Effect 3 Razer BlackWidow Ultimate en een Mass Effect 3 Razer iPhone 4 Case weggegeven. Met het mechanische gaming toetsenbord kan je je razendsnel en optimaal verweren tegen de vijand, terwijl de iPhone 4 case je de mobiele bescherming biedt om elke aanval te overleven.

Wedstrijd

Zoals steeds zal je wel moeten bewijzen dat je dit oorlogsmateriaal waard bent en dat doe je door ... vragen te beantwoorden. Echt ver hoef je het echter niet te zoeken, want met de website van Razer zelf en een degelijk inschattingsvermogen kom je al een heel eind. Bovendien kan een like op de officiële Facebook-pagina van Razer de kansen in jouw voordeel laten uitdraaien.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Mass Effect 3 Razer BlackWidow Ultimate


Volledig mechanische toetsen
De mechanical key-technologie zorgt ervoor dat je door middel van een lichte "tap" op je vongers een unieke feedback krijgt bij het gebruiken van dit toetsenbord. Bovendien kan je dankzij een activatiekracht van 50g en een activatieafstand van 2mm sneller dan ooit je commando's uitvoeren.

Macro Recording en profielen
Dankzij on-the-fly macro recording kan je een oneindig aantal macro's recorden zonder je ogen van het spel te halen. Ook kan je snel wisselen tussen 10 verschillende profielen zonder gebruik te moeten maken van complexe menu's.

5 levels van verlichting
Elke toets is verlicht en in totaal zijn er 5 levels van verlichting die je kan gebruiken. Op die manier kan je in elke situatie optimaal gebruik maken van dit toetsenbord, zowel bij veel als bij weinig of geen licht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mass Effect 3 Razer iPhone 4 Case


Heavy-duty bescherming
Deze case is gemaakt van een krachtige, industriële silicone die "heavy-duty" bescherming biedt. Op die manier is je iPhone 4 optimaal beschermd.

Rubberen afwerking
De case heeft een rubberen afwerking die er, samen met het design, voor zorgt dat je iPhone 4 stevig in je hand blijft zitten. Ook dat is namelijk een onderdeling van optimale bescherming.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.