4gamers.be

Win een ME3 Razer Chimaera 5.1 headset

Wedstrijd loopt van 23/04/2012 t.e.m. 29/04/2012

Informatie

Het moge in de sterren geschreven staan dat je voor het heldendom geboren bent, als je niet beschikt over een deftig gehoor dan wordt het moeilijk om het universum te redden. Reden genoeg dus om te investeren in een degelijke headset, al hoef je je spaarvarken niet per se aan diggelen te slaan. 4Gamers mag dankzij Razer namelijk een Mass Effect 3 Razer Chimaera 5.1 gaming headset weggeven.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze draadloze headset zal je niet je oren, maar je speurneus aan het werk moeten zetten. Zoals steeds loont het de moeite om de website van Razer te verkennen en als je Razer op Facebook een like geeft, dan krijgt je inzending extra gewicht waardoor je extra kans maakt.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Mass Effect 3 Razer Chimaera 5.1 wireless gaming headset

5.1 Channel Dolby Surround Sound
Dankzij het Surround Sound en de in 3D gepositioneerde audio kan je dankzij deze draadloze headset voor Xbox 360 elke beweging van de vijand horen en anticiperen.

5.8 GHz frequentie
De 5.8 GHz frequentie van de Chimaera 5.1 zorgt ervoor dat je geen last zal hebben van draadloze storingen. Voorts kan je met de headset tot 8 uur draadloos aan de slag. Je bewegingsvrijheid wordt dus niet beperkt door irritanten kabels.

Local Team Communication
Tot vier Chimaera 5.1 basisstations kunnen met elkaar verbonden worden om een lag-vrij en kristalhelder voice channel te creëren, ideaal om in teamverband te spelen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.