4gamers.be

Win Silent Pro Hybrid 850W voeding van Cooler Master

Wedstrijd loopt van 07/05/2012 t.e.m. 20/05/2012

Informatie

Nadat we nog niet zo lang geleden twee HAF 932 Advanced Cases van Cooler Master weggaven, is de hardwareproducent alweer van de partij met een nieuwe prijs. Deze keer geen behuizing, maar wel een Silent Pro Hybrid 850W voeding. De Silent Pro hybrid serie is de eerste serie van modulaire voedingen in het assortiment van Cooler Master met twee geïntegreerde 7V fan-poorten. De voedingen gebruiken een sterke +12V rail die meer dan 90% efficiënt is en daarom een 80PLUS Gold certificaat heeft. Alle voedingen in de Silent pro Hybrid serie worden geleverd met een fan speed controller, die een 5.25'' drive bay in beslag neemt en waarmee de 135mm silent fan en nog drie andere fans in het systeem gecontroleerd kunnen worden.

Wedstrijd

Ben je ondertussen al aan het watertanden bij het zien van deze straffe voeding? Aarzel dan niet om deel te nemen. Om te winnen moet je zoals gebruikelijk je internetbrowser aan het werk zetten. Inspiratie voor onze vragen haalden we op de links die je op deze wedstrijdpagina terugvindt. We wensen je alvast veel succes!

Vragen:

 

Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.