4gamers.be

Win Epson EH-TW480 gaming projector

Wedstrijd loopt van 06/09/2012 t.e.m. 31/10/2012

Informatie

Om de lancering van de Epson Gaming Benelux Facebook-pagina te lanceren schenkt Epson via 4Gamers een Epson EH-TW480 projector weg. Deze HD-ready projector is dankzij zijn aantrekkelijke prijs van € 599 een perfect instapmodel en het toestel biedt gamers, filmliefhebbers en sportfans hoogwaardige beelden.

Wedstrijd

Om kans te maken op de Epson EH-TW480 projector moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Bij het bepalen van de winnaar heeft wie de Facebook-pagina van Epson Gaming Benelux geliket heeft een streepje voor.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Voortbordurend op het succes van de vorige gaming- en thuisbioscoopproducten heeft Epson de EH-TW480 ontwikkeld die niet alleen fraaie, scherpe beelden biedt maar ook zeer eenvoudig te bedienen is. Deze 720p HD-Ready projector biedt gamers, filmliefhebbers en sportfans hoogwaardige beelden tegen een aantrekkelijke prijs.

Projectie van hoge kwaliteit: Deze projector, die is voorzien van de nieuwste Epson-technologie, levert een even hoog lichtrendement van wit en gekleurd licht in 2.800 lumen en een hoge contrastverhouding van 3.000:1 voor hoogwaardige beelden, ook bij daglicht. De 3LCD-technologie van Epson zorgt ook voor duidelijke en heldere beelden die zacht voor de ogen zijn.

Eenvoudig in te stellen: Dankzij de handmatige horizontale schuif en de automatische verticale keystone-correctie is de EH-TW480 snel en eenvoudig op te zetten. In welke hoek de projector zelf ook hangt, u kunt het beeld gemakkelijk recht en correct uitlijnen. Geweldig natuurlijk, voor als u er snel bij wilt gaan zitten om een film te bekijken, online games te starten of het begin van belangrijke sportevenementen niet wilt missen.

Flexibiliteit: Met het enorme scala aan aansluitingsmogelijkheden hebt u een ruime keuze: gameconsole, Blu-ray en dvd-speler, pc en tv-settopbox. Als u uw vakantiefoto's wilt delen of een diavoorstelling wilt opzetten, kunt u hiervoor uw USB-geheugenstick gebruiken. De USB-lezer speelt uw foto's en beelden meteen af, zonder dat u nog meer apparaten hoeft aan te sluiten.

Geweldig voor gamers: Als u een liefhebber van videospelletjes bent, zult u de specifieke kleurenmodus voor videogames vast kunnen waarderen. Deze modus biedt aanzienlijke verbetering van games, zodat u tijdens het spelen niet met de menu-instellingen hoeft te klungelen.

Draagbaar: Het stijlvolle ontwerp van de lichte EH-TW480 betekent dat u uw witte-doekwonder gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Niet alleen een andere kamer maar ook naar het huis van uw vrienden. Verder geniet u veel langer van uw HD-Ready content, aangezien de lamp tot 5.000 uur meegaat.

Zeer helder beeld: Lichtrend. wit en gekleurd licht van 2.800 lumen
Perfect beeld: 3LCD HD-Ready technologie
Gemakkelijk in te stellen: Keystone-correctie
Veelzijdig: Tal van connectiviteitsopties
Draagbaarheid: Stijlvol licht ontwerp
 

Screenshots

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.