4gamers.be

Win bèta keys voor Firefall

Wedstrijd loopt van 23/11/2012 t.e.m. 28/11/2012

Informatie

Red 5 Studios organiseert binnenkort enkele gesloten bèta weekends voor Firefall om de servers nog eens goed te testen voor het spel effectief lanceert. Wij hebben dan ook een hoop bèta keys om uit te delen, die je kan gebruiken om toegang te krijgen tot het eerste bèta weekend, van 30 november tot 2 december. Meer informatie over deze bèta weekends van de massive co-op shooter vind je op de officiële website.

Wedstrijd

Om kans te maken op een bèta key volstaat het om hieronder je deelname te bevestigen. We vragen wel om even een emailadres op te gegeven zodat de bèta key snel kan worden verstuurd.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.