4gamers.be

Win bèta keys voor StarCraft II: Heart of the Swarm

Wedstrijd loopt van 07/12/2012 t.e.m. 13/12/2012

Informatie

Wie graag aan de slag wil met de bèta van StarCraft II: Heart of the Swarm maar nog geen key heeft kunnen bemachtigen, is hier aan het goede adres. De bèta in kwestie laat je spelen met zowel de Terran, Protos als Zerg en hun gloednieuwe eenheden.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de bèta keys volstaat het hieronder je deelname te bevestigen. Een onschuldige hand zal na afloop dan bepalen wie er allemaal eentje krijgt toegestuurd.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doen



Omdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Screenshots

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.