4gamers.be

Win een Iron Man 3 goodiepakket + filmtickets

Wedstrijd loopt van 22/04/2013 t.e.m. 28/04/2013

Informatie

Dat Iron Man 3 vanaf 24 april in de bioscopen draait is een heuglijk feit dat niet zomaar voorbij kan gaan. Om het te vieren mogen we dan ook een leuk goodiepakket van Iron man 3 weggeven, met daarin naast exclusieve goodies ook twee tickets voor de film. In Marvel's Iron Man 3 staat de briljante technicus Tony Stark/Iron Man tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, vertrekt hij op een heldhaftige reis en zoekt de verantwoordelijken. Deze reis zal een grote test zijn voor Stark. Hij moet proberen te overleven door gebruik te maken van zijn eigen techniek, zijn creativiteit en instinct om zijn naasten te kunnen beschermen. Tijdens zijn reis ontdekt Stark het antwoord op een vraag, een vraag die hem al een tijdje achterna zit: maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man?

Iron Man 3 gaat verder met het epische avontuur van 'Iron Man' en 'Iron Man 2', met Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau en Ben Kingsley. De regie is in handen van Shane Black, het script is geschreven door Drew Pearce en Shane Black en het verhaal is gebaseerd op de bekende Marvel superheld Iron Man, die voor het eerst verscheen in 'Tales of Suspense' (#39) in 1963 en waarbij zijn eerste solo comic boek verscheen in mei 1968, 'The Invincible Iron Man' (#1).

Inhoud goodiepakket

1x hoodie (medium)
2x IceCube Tray
2x notebook
2x pet
1x messenger bag
2x cinematicket


TM & © 2013 Marvel & Subs. www.marvel.com

WINNAAR

De winnaar van het Iron Man 3 goodiepakket + filmtickets is vvelje. Proficiat, de prijs wordt zo snel mogelijk opgestuurd naar het opgegeven adres.

Wedstrijd

Om kans te maken op het goodiepakket moet je onderstaande vraag correct beantwoorden. We vragen meteen ook dat je je naam- en adresgegevens doorgeeft, zodat de prijs zo snel mogelijk kan verzonden worden van zodra de winnaar bekend is.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.