4gamers.be

Win Creative Aurvana In-Ear2 earphones

Wedstrijd loopt van 13/05/2013 t.e.m. 19/05/2013

Informatie

Wie van muziek houdt en veel onderweg is zal vast en zeker een uitgebreide muziekcollectie op zijn of haar MP3-speler hebben staan. Natuurlijk wil je dan dat die muziek ook tot zijn recht komt en dat je ernaar kan luisteren zonder gestoord te worden door omgevingsfactoren. De Aurvana In-Ear2 earphones van Creative zijn in dat geval je beste vriend. Hun elegante design maakt ze makkelijk om te dragen, terwijl het acoustic grill design, de bass en de noise-isolation voor een ongeëvenaarde muziekervaring zorgen.

WINNAAR

De winnaar van de Creative Aurvana In-Ear2 earphones is SpuT, die correct wist te raden dat er van papfles 13 berichten online zouden verschijnen de dag na het aflopen van de wedstrijd. Zoals steeds wordt de winnaar via PM gecontacteerd zodat de prijs kan worden verzonden.

Wedstrijd

Om kans te maken op de Aurvana In-Ear2 earphones moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.