4gamers.be

Win Gears of War 3-headsets

Wedstrijd loopt van 05/10/2011 t.e.m. 05/10/2011

Informatie

Een van de grote kleppers van het najaar is onlangs verschenen en is blijkbaar een schot in de roos: Gears of War 3. Ook onze reviewer was bijzonder te spreken over dit laatste deel in de trilogie en gaf het dan ook een hoge score mee. Om te weten van waar de Locust nu komen en te kunnen anticiperen, is het noodzakelijk dat je alles goed hoort. Daarvoor dienen dan ook deze 3 varianten van de Gears of War 3-headset.

Wij zijn diep in Gears of War 3 binnengedrongen en zijn erin geslaagd om - dankzij MadCatz - 3 verschillende TRITTON-headsets te bemachtigen. Uiteraard geven we die met plezier aan jullie weg.

Wedstrijd

Deze drie headsets gaan we op drie verschillende manieren weggeven. Je mag op alle drie de manieren meedoen, maar je kan natuurlijk slechts 1 keer winnen.

 

Via dit wedstrijdformulier

Als je gewoon een antwoord geeft op de vraag hieronder en de schiftingsvraag, dan maak je kans op de MadCatz Tritton Gears of War 3 Performance Stereo Gaming Headset, ter waarde van 99 euro. Het antwoord op de vraag vind je ook in de link hier, dus je hoeft niet ver te zoeken.

Via het forum

Echte COG's willen echter de intense belevenis van het spel zelf nabootsen en willen dus een MadCatz Tritton Gears of War 3 Throat Communicator, ter waarde van 30 euro. Ga gewoon naar het forumonderwerp van Gears of War 3 en zet daar de link van de 4Gamers-review van Gears of War 3 met de woorden "Gears of War 3, baby!" (wie te lui is om de link te zoeken, klik hier)

Het voordeel van deze methode is dat je sowieso kan zien hoeveel mensen er meedoen en je dus meteen weet of je veel kans maakt of niet.

Via Facebook

Volg je ons reeds via Facebook, dan moet je enkel de afbeelding van deze wedstrijd daar taggen (via onze foto-pagina kan je de afbeelding vinden) en dan maak je kans op de MadCatz Tritton Gears of War 3 Dolby 7.1 Surround Sound Headset, ter waarde van 179 euro.
Je moet jezelf slechts 1 keer taggen (meermaals is diskwalificatie) op 1 van de foto's.

 

Winnaars:

  • 4 mensen wisten exact te raden hoeveel games er op het rekje naast papfles' bureau stonden op het moment van deze wedstrijd (37). Jammer genoeg kan er slechts 1 iemand winnen en uit die vier personen kwam uiteindelijk remyquist als winnaar naar buiten. Hij wint dus de MadCatz Tritton Gears of War 3 Performance Stereo Gaming Headset
     
  • Op het forum werd ook lustig meegedaan en uiteindelijk werd door een buitenstaander een getal gekozen en de overeenstemmende post wint. Proficiat, FixFinder. Je wint de MadCatz Tritton Gears of War 3 Throat Communicator.
     
  • Op Facebook bleken ook heel wat mensen interesse te hebben en mee te willen doen. Uiteindelijk kan er daar ook maar 1 winnaar zijn die met de MadCatz Tritton Gears of War 3 Dolby 7.1 Surround Sound Headset kan gaan lopen en dat is Dimitri Duyck. Proficiat in elk geval.

Vergeet niet om jullie winst even via pm naar papfles door te sturen met al je persoonlijke gegevens en ook te vermelden welke prijs het juist was. Proficiat in elk geval.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.