4gamers.be

Win Steelseries Siberia v2 Full-size Headset

Wedstrijd loopt van 03/06/2013 t.e.m. 09/06/2013

Informatie

Een headset van goede kwaliteit is natuurlijk belangrijk, maar het oog wil ook wat en dan is het bijvoorbeeld leuk wanneer een goede headset in verschillende kleuren beschikbaar is. De SteelSeries Siberia v2 Full-size headset is zo'n headset die in verschillende kleuren beschikbaar is, namelijk in het wit, blauw, groen, oranje, rood en zwart. Wij geven één van die kleurtjes weg en misschien is dat wel net de kleur die jij op het oog hebt.

WINNAAR

De winnaar van een groene Steelseries Siberia v2 Full-size Headset is xanomable, die correct wist te raden dat de trap van mijn kamer naar het gelijkvloers 12 treden heeft. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op de SteelSeries Siberia v2 Full-size headset moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.