4gamers.be

Design en win uniek Watch_Dogs Astro Gaming A40 Audio System

Wedstrijd loopt van 07/06/2013 t.e.m. 27/06/2013

Informatie

Een designwedstrijd op 4Gamers is nooit zomaar een designwedstrijd en ook deze keer hebben we ons best gedaan om er iets speciaals van te maken. Zo zal je deze keer een geweldig Astro Gaming A40 Audio System kunnen winnen. Dit systeem biedt gamers de ultieme audiokwaliteit en heeft op zich al een prijskaartje van 249,99 euro, maar wat deze wedstrijd zo uniek maakt is dat je een custom made versie krijgt die je zelf hebt ontworpen. Een exclusief en uniek exemplaar dus.

Het winnende design wordt bepaald op basis van stemmen. Meer daarover vind je hieronder terug. Om deze wedstrijd nog wat interessanter te maken, zijn er ook prijzen voor de nummers twee en drie, terwijl ook iemand van de stemmende bezoekers een prijs mag verwachten, met dank aan Ubisoft.

Prijzenpakket

• Eerste plaats: uniek Astro Gaming A40 Audio System

• Tweede plaats: Far Cry 3 (Xbox 360) + Call of Juarez: Gunslinger (pc)

• Derde plaats: Might & Magic Heroes VI Gold Edition (pc)

• Een van de stemmers: Far Cry 3 (pc)

Hoe worden winnaars bepaald?

• 25% sponsors + jury

• 25% 4Gamers-bezoekers

• 25% Facebook

• 25% designers zelf

Wedstrijd

Hoe doe ik mee?

► Design

Om deel te kunnen nemen aan deze wedstrijd moet je uiteraard zelf een design maken voor het Astro Gaming A40 Audio System. De enige eis hier is dat je Watch_Dogs assets gebruikt (screenshots, artwork, ...) en ook de blok met logo's moet gebruikt worden. Deze blok mag je wel van plaats veranderen. Uiteraard spreekt het voor zich dat je je design ook netjes houdt, anders loop je het risico dat het wordt afgekeurd. Hieronder kan je de benodigde templates downloaden.

Photoshop template met sponsors (lichte en donkere achtergrond)

.tif template voor mensen zonder Photoshop: LICHT

.tif template voor mensen zonder Photoshop: DONKER

► Stuur je design door

• Maak dan een zip-file met daarin een verkleinde versie van je ontwerp. Zorg ervoor dat je inzending de volgende eigenschappen heeft:

Bestandsnaam: je 4gamers gebruikersnaam  (bv.: LunchBox.jpg)

Bestandstype: JPG

Kleurmodus: RGB (!)

• Voeg in een aparte folder alle onbewerkte afbeeldingen toe die je gebruikt hebt in je ontwerp.

• Zet het ergens online (WeTransfer, rapidshare, megaupload, dropbox, ...) en speel ons hieronder de link door.

► Belangrijk: je kan slechts 1 inzending per persoon doen, dus zorg dat je ontwerp correct wordt ingestuurd wil je kans maken om te winnen.

Voorbeeld


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.