4gamers.be

Win Thermaltake Level 10 GT LCS case dankzij Gameland

Wedstrijd loopt van 14/08/2013 t.e.m. 14/09/2013

Informatie

Het is niet de eerste keer dat we hier een pc case weggeven, maar deze keer is het toch wel een erg speciale behuizing. Dankzij Thermaltake en Gameland mogen we namelijk een Thermaltake Level 10 GT LCS case ter waarde van 349,99 euro wegschenken. De prijs en het uiterlijk van deze case doen al vermoeden dat er veel "toeters en bellen" bij komen kijken, maar al die toeters en bellen hebben ook effectief een functie en zijn dus meer dan enkel wat versiering.

USB 3.0 SuperSpeed voor de snelle overdracht van gegevens, QuadFan voor optimale ventilatie en koeling, CableClear voor uitgekiend kabelmanagement, TripleMax met ruimte voor een extra lange grafische kaart, PitStop 5 EasySwap voor het makkelijk vervangen of bijplaatsen van HDD's, het zijn slechts enkele kenmerken van deze case. Bovendien heeft deze case ook nog eens alles om gebruik te maken van waterkoeling.

WINNAAR

De winnaar van de Thermaltake Level 10 GT LCS case is FakedMike, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd van papfles en mij samen 17 berichten online zouden verschijnen. Ter info: 17 van mij en 0 van papfles. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Thermaltake Level 10 GT LCS case moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.

Voor de vraag over Gameland kan je terecht op de officiële website van Gameland.

Voor de vraag over Glitch kan je terecht in de App Store (voor de volwaardige, volledig interactieve versie of een gratis proefversie) of je kan de proefversie online bekijken, zij het met minder interactiviteit.


Geen tablet? Lees Glitch online!Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.