4gamers.be

Win 2x Cooler Master Seidon 120V waterkoeling

Wedstrijd loopt van 21/10/2013 t.e.m. 27/10/2013

Informatie

Waterkoeling is leuk, maar niet voor iedereen weggelegd. Of dat zou je denken, want Cooler Master heeft met de Cooler Master Seidon 120V een waterkoeling op de markt gebracht die compact genoeg is om in elke case te passen, terwijl de prestaties zo sterk mogelijk worden gehouden. De compacte 120mm fan kan voorts in alle stilte zijn ding doen, of een verkoelende storm ontketenen op jouw commando.

WINNAARS

De winnaars van een Cooler Master Seidon 120V waterkoeling zijn ivod en Ownhard, die correct wisten te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 14 mails zou ontvangen. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een Cooler Master Seidon 120V moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.