4gamers.be

Win 10x Battlefield 4 Battlepack

Wedstrijd loopt van 25/10/2013 t.e.m. 27/10/2013

Informatie

Over enkele dagen wordt Battlefield 4 gelanceerd en om ervoor te zorgen dat je meteen een nachtje door kan gamen, mogen we van EA tien Battlepacks weggeven. Zo'n Battlepack bestaat niet alleen uit wat hapjes en drankjes om te verorberen tijdens het gamen, maar bevat ook een Battlefield 4 t-shirt. Niet getreurd trouwens als je nu niet zou winnen, want ook rond de feitelijke release van de game geven we nog wat weg.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de tien Battlepacks volstaat het hieronder je naam- en adresgegevens op te geven (zodat de prijzen snel verstuurd kunnen worden) en je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.