4gamers.be

Win Antec GX700 case

Wedstrijd loopt van 29/10/2013 t.e.m. 04/11/2013

Informatie

Het is niet de eerste case die we hier weggeven en het is waarschijnlijk ook niet de laatste, dus niet getreurd als je deze niet zou winnen, al zou het natuurlijk wel mooi zijn om hem wél te winnen. Het betreft een Antec GX700 case, gemaakt van stevig metaal, zowel aan de binnen- als buitenkant. Verder is er plaats voor meerdere 11,5" GPU's en zijn er drie fans aanwezig. De unieke, rode fan controller is een leuke extra.

WINNAAR

De winnaar van de Antec GX700 case is xanomable, die correct gokte dat Jay aan het getal "5" dacht. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Antec GX700 case moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.

Opgelet: de tweede vraag gaat over de deze HP ENVY Phoenix pc.

Voor de vraag over Glitch kan je terecht in de App Store (voor de volwaardige, volledig interactieve versie of een gratis proefversie) of je kan de proefversie online bekijken, zowel via de gegeven link als onderaan deze wedstrijdpagina.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Glitch - Open-World Edition

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.