4gamers.be

Win Samsung 840 EVO 1TB SSD

Wedstrijd loopt van 07/11/2013 t.e.m. 06/12/2013

Informatie

Er wordt wel eens gezegd dat een SSD een van de beste upgrades is die je je pc of laptop kan geven, en niet onterecht. Een SSD is namelijk merkbaar sneller dan een gewone HDD, waardoor je pc en de programma's erop veel sneller kunnen opstarten en werken. SSD's worden ook steeds betaalbaarder, al moet je voor de modellen met echt grote opslagruimte nog steeds diep in je buidel tasten. De Samsung 840 EVO 1TB SSD bijvoorbeeld blijft voor velen onder ons dan ook niet meer dan een droom, maar af en toe wordt zo'n droom werkelijkheid. Wij mogen namelijk zo'n Samsung 840 EVO 1TB SSD weggeven.

Wedstrijd

Om kans te maken op de Samsung 840 EVO 1TB SSD moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Voor de tweede vraag verwijzen we naar de 4Tech review van de Samsung 840 EVO 750GB SSD.

WINNAAR

De winnaar van de Samsung 840 EVO 1TB SSD is Warsaalk, die correct wist te raden dat Jay nog 5GB over had op zijn 120GB SSD. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

 

Over de Samsung 840 EVO SSD-serie

840 EVO is significant sneller dan een standaard HDD, en biedt snellere sequentiële en random lees- en schrijftijden voor elke taak. Samsung’s nieuwe 3-bits MLC NAND-flashgeheugen slaat gegevens efficiënter op, waardoor de snelheid en betrouwbaarheid worden vergroot. Of het nu een zware taak als videobewerking betreft of een eenvoudige taak als een virusscan, 840 EVO voert elke taak probleemloos en snel uit. Multitasking is een eenvoudige taak voor deze SSD, die verschillende taken bijna drie keer sneller dan een HDD tegelijkertijd kan uitvoeren.

Dankzij Samsung’s innovatieve TurboWrite-technologie biedt de 840 EVO tevens een veel grotere sequentiële schrijfsnelheid. De random leessnelheid van het station voor lichte werkbelastingen (QD1) is 10 000 Input / Output-bewerkingen per seconde (IOPS), de grootste snelheid in de industrie. Als u de systeemniveauprestaties wilt verbeteren, schakelt u de RAPID-cachefunctie in op de Samsung Magician-software om gebruik te maken van de vrije DRAM van de pc als cache. Door efficiënter te werken met de krachtige Samsung SSD 840 EVO zal uw dagelijkse computergebruik veranderen. Nu zal uw computer op u wachten, niet andersom.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.