4gamers.be

Win duoticket & shirts The Three Musketeers 3D

Wedstrijd loopt van 10/10/2011 t.e.m. 16/10/2011

Informatie

Het is tijd om de degens weer boven te halen en ze te kruisen in naam van de Franse koning. De drie musketiers spannen in deze The Three Musketeers 3D samen om kardinaal Richelieu weer een lesje te leren.

D'Artagnan, Aramis, Porthos en Arthos doen in elk geval hun uiterste best om recht weer te laten zegevieren. Met Orlando Bloom, Milla Jovovich en Christophe Waltz zit er in geval al wel wat sterrenkracht in de cast.

Wedstrijd

Als jij graag een duoticket voor deze film wil bemachtigen en tegelijkertijd ook 2 T-shirts, dan moet je enkel je deelname hieronder bevestigen. 1 druk op de knop en vervolgens is het afwachten tot de wedstrijd voorbij is en misschien liggen er binnenkort wel 2 shirts en een duoticket in jouw brievenbus. We mogen dankzij Kinepolis 5 mensen op deze manier gelukkig maken.

Kort gezegd:

Prijs: duoticket + 2 shirts van The Three Musketeers 3D

Winnaars:

Over My Head

klerkski

Sir.Killalot

plonske

SvB_CHIEF

 

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.