4gamers.be

Win Antec P280 case

Wedstrijd loopt van 27/11/2013 t.e.m. 10/12/2013

Informatie

Bij Antec hebben ze een nieuwe case ontworpen, de Nineteen Hundred, met als doel om de ultieme pc te kunnen huisvesten. De Antec Nineteen Hundred combineert dan ook optimale cooling, performance en gebruiksvriendelijkheid. De case heeft een geavanceerd cooling systeem, wat geen overbodige luxe is voor negen expansion slots waarin je grafische kaarten tot 330 mm kwijt kan. Bovendien is de Antec Nineteen Hundred gemaakt van duurzaam SECC staal waardoor hij gemaakt is voor de toekomst en ook voor je toekomstige configuraties nog kan gebruikt worden.

WINNAAR

De winnaar van de Antec P280 case is Pindakaas, die correct wist te raden dat van papfles de dag na het aflopen van de wedstrijd 12 artikels online zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Antec is natuurlijk erg trots op de nieuwe Antec Nineteen Hundred, maar hun andere cases zijn er daarom niet minder om. Zo is er de Antec P280 waarvan we eentje mogen weggeven. Deze case heeft een geavanceerde omkadering waardoor geluid moeilijk naar buiten ontsnapt, ideaal dus voor stille maar optimale prestaties.

Om kans te maken op de Antec P280 moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

ANTEC NINETEEN HUNDRED


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.