4gamers.be

Win 5x duoticket voor I, Frankenstein

Wedstrijd loopt van 03/01/2014 t.e.m. 09/01/2014

Informatie

Vanaf 29 januari is I, Frankenstein te zien in de Belgische cinemazalen en ter gelegenheid van die toekomstige release mogen we alvast 5 duotickets wegschenken*. I, Frankenstein is een moderne actiethriller gebaseerd op het welbekende, epische Frankenstein verhaal. Het wezen van Dr. Frankenstein, Adam, heeft het tot nu toe door een genetische afwijking overleefd. Aangekomen in het duistere Metropolis, belandt hij in een eeuwenoude strijd tussen twee onsterfelijke clans.

*Tickets zijn geldig in alle Belgische bioscopen waar I, Frankenstein op de affiche staat. Tickets zijn geldig van maandag tot zondag, ook op feestdagen.

WINNAARS

De winnaars van een duoticket voor I, Frankenstein zijn kevinlouwye, tropkeee, Maddy, noenoe en sourix. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de 5 duotickets moet je onderstaande vraag correct beantwoorden en je deelname bevestigen. Tip: het antwoord vind je in bovenstaande trailer.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.