4gamers.be

Ga samen met 4Gamers naar de film

Wedstrijd loopt van 17/01/2014 t.e.m. 22/01/2014

Informatie

De afgelopen dagen hebben verschillende reguliere leden van 4Gamers al in het grootste geheim een PM gekregen van papfles met daarin de uitnodiging om samen met 4Gamers een filmvertoning bij te wonen van I, Frankenstein. Van Kinepolis hebben we namelijk een volledige cinemazaal gekregen en dus kunnen we heel wat leden uitnodigen voor een gezellige avond als community. Ook heel wat mensen van de redactie en crew zullen aanwezig zijn.

Waar?

Wanneer?
Dinsdag 28 januari 2014, 20:00

Wedstrijd

Het goede nieuws is dat er nog zitjes vrij zijn en dus kunnen we nog wel wat leden uitnodigen. Wil je erbij zijn, bevestig dan gewoon hieronder je deelname en wie weet ontvang je in de loop van de komende dagen dan wel een uitnodiging via PM. Je zal dan ook kunnen aangeven of je iemand extra, bijvoorbeeld een vriend of vriendin, wil meebrengen. Probeer je wel niet zomaar blind in te schrijven en enkel deel te nemen wanneer je effectief van plan bent om te komen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.