4gamers.be

Win een OCZ SSD én PSU

Wedstrijd loopt van 12/10/2011 t.e.m. 25/10/2011

Informatie

4Gamers.be bestaat ondertussen een jaar en dat moet gevierd worden! In samenwerking met heel wat partners kunnen we jullie gedurende twee maanden de ene prijs na de andere voorschotelen. Verspreid over tientallen wedstrijden geven we honderden prijzen weg die alles samen een winkelwaarde van meer dan 20.000 euro totaliseren. We hebben ervoor gezorgd dat er quasi dagelijk voor ieder wat wils te vinden is, dus hou zeker onze frontpage en ons wedstrijdoverzicht in het oog. We bedanken van harte iedereen die deze wedstrijden mee heeft mogelijk gemaakt en wensen alle deelnemers enorm veel succes.De komende twee maanden zal elke woensdag in het teken staan van een of meer nieuwe hardwarewedstrijden. OCZ mag vandaag de spits afbijten met maar liefst twee producten. Om te beginnen schenkt deze hardwareproducent een van de stevigste voedingen uit haar gamma, de ZX 850. Met 850 Watt onder de motorkap kan je pc vlot de meest veeleisende configuraties aan, terwijl een stille 140mm-fan ervoor zorgt dat het boeltje toch koel blijft. Bovenop deze PSU gooit OCZ ook nog een van haar paradepaardjes, een Vertex 3 SSD van 120Gb. Ben je al lang overtuigd van de kracht en het nut van een SSD-schijf, maar is het er nog niet van gekomen om je pc van eentje te voorzien? Grijp dan zeker deze unieke upgradekans, want beide stukjes hardware zorgen voor een boost van je configuratie ter waarde van zo'n 400 euro.

 

 

Wedstrijd

Wat moet je doen om deze prachtige prijzen in de wacht te slepen? Simpel, het antwoord weten op volgende vraag en een beetje geluk hebben en misschien kan je jouw pc-kast binnenkort voorzien van deze twee mooie OCZ-componenten.

Vraag:


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.