4gamers.be

Win 5x Call of Duty: Ghosts - Onslaught DLC

Wedstrijd loopt van 28/01/2014 t.e.m. 31/01/2014

Informatie

Vanaf vandaag is de Onslaught DLC voor Call of Duty: Ghosts beschikbaar voor Xbox 360 en Xbox One en voor die Xbox 360-versie hebben we 5 codes om uit te delen. Daarmee kan je de Onslaught DLC dan downloaden, die goed is voor vier nieuwe mappen, een nieuw wapen en een Extinction episode waarin je het kan opnemen tegen buitenaards gespuis.

WINNAARS

De winnaars van een code voor de Onslaught DLC van Call of Duty: Ghosts zijn Solian, TheGuy, Fajra, FredTheDevil en Hozz. De winnaars krijgen een PM toegestuurd met daarin de code.

Wedstrijd

Om kans te maken op een code volstaat het hieronder je deelname te bevestigen. Let wel op: het betreft codes voor Xbox 360, dus gelieve daar rekening mee te houden.

Call of Duty: Ghosts screenshot


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.