4gamers.be

Win Assassin's Creed en Worms t-shirts

Wedstrijd loopt van 06/02/2014 t.e.m. 12/02/2014

Informatie

Als het binnenkort weer wat warmer wordt wil je natuurlijk kunnen rondlopen in een coole t-shirt en dan kunnen wij misschien van dienst zijn. Dankzij Archonia.com, dé webwinkel voor gaming-, tv-, en filmmerchandise, manga, comics en strips, mogen we in totaal namelijk acht t-shirts weggeven. Concreet gaat het om onderstaande exemplaren.

3x Assassin's Creed III Game Cover t-shirt (XL)
2x Worms Size Matters t-shirt (L)
2x Worms Size Matters t-shirt (M)
1x Worms Size Matters t-shirt (S)

 

WINNAARS

Een van de vragen voor deze wedstrijd was hoeveel Archonia Points je kreeg bij een bepaalde aankoop, maar in de loop van de wedstrijd werd die hoeveelheid aangepast. Daarom is besloten om met deze vraag geen rekening meer te houden bij het bepalen van de winnaars, waarvan je hieronder een overzicht vindt. Wat de schiftingsvraag betreft: van papfles en Jay samen verschenen de dag na het aflopen van de wedstrijd 30 artikels online.

Assassin's Creed III Game Cover t-shirt (XL)

diederikde bruyn - Laura176a - madda

Worms Size Matters t-shirt (L)

Maus - Perrin31b

Worms Size Matters t-shirt (M)

rodavi - Johnboy

Worms Size Matters t-shirt (S)

roebbenr

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de t-shirts moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.