4gamers.be

Win 3x Thief voor PS4

Wedstrijd loopt van 11/02/2014 t.e.m. 17/02/2014

Informatie

De nieuwe Thief ligt pas eind februari in de winkelrekken maar speciaal voor jullie traden wij in de voetsporen van meesterdief Garrett en konden we al drie PS4-exemplaren van de game ontfutselen om uit te delen. Wel niet verder vertellen he.

WINNAARS

De winnaars van een exemplaar van Thief voor PS4 zijn Flare, ireneniec4 en Verdanix. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een PS4-exemplaar van Thief moet je onderstaande vraag correct beantwoorden.

Het antwoord vind je in het coverstory (Insight) van de Thief Edition van Glitch, waarvan je onderaan deze pagina een proefversie vindt die minder interactief is. Voor de volledige en volwaardige versie kan je terecht in de App Store.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.