4gamers.be

Win een EIZO Foris 24 inch gaming monitor t.w.v. €500

Wedstrijd loopt van 20/02/2014 t.e.m. 19/03/2014

Informatie

Tijd om nog eens een gaming monitor weg te geven en niet de eerste de beste. Dankzij EIZO en Gamegear mogen we namelijk een EIZO Foris FG2421 Gaming Monitor weggeven. Met een prijskaartje van om en bij de €500 weet je al dat het om een stevig scherm gaat, maar los van de prijs spreken ook de features voor zich: een 240 Hz turbo mode die zorgt voor een snelle en heldere reproductie van beelden, nagenoeg geen input lag, preset gaming modes die ontwikkeld werden met de hulp van pro gamers, etc.

WINNAAR

De winnaar van de EIZO Foris 24 inch gaming monitor is Vanimo, die correct wist te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 22 mails zou ontvangen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze EIZO Foris FG2421 Gaming Monitor moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Voor de tweede vraag moet je uiteraard gaan zoeken op Gamegear.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.