4gamers.be

Win bèta keys voor WildStar

Wedstrijd loopt van 25/02/2014 t.e.m. 27/02/2014

Informatie

De MMO WildStar maakt zich klaar voor een nieuw bèta weekend en jij kan erbij zijn want we mogen een hoop bèta keys weggeven. Alvorens je beslist om je kans te wagen, melden we nog even dat het bètaweekend van start gaat op vrijdag 28 februari om 16:00 en eindigt op zondag 2 maart om 08:59. Zorg er dus voor dat je je key zeker kan benutten als je er eentje zou winnen.

Wedstrijd

Om kans te maken op een bèta key voor WildStar volstaat het hieronder je deelname te bevestigen. In aanloop naar het weekend zullen de gelukkigen een key via PM toegestuurd krijgen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.