4gamers.be

Win 10x The LEGO Movie Videogame + mini figurine

Wedstrijd loopt van 26/02/2014 t.e.m. 04/03/2014

Informatie

The LEGO Movie is inmiddels te bezichtigen in de cinemazalen en daarnaast is er ook The LEGO Movie Videogame om van te genieten. Van die game mogen we in totaal tien exemplaren weggeven. Het gaat om telkens twee exemplaren van de PS3-, Xbox 360-, Wii U-, 3DS- en PS Vita-versie. Als extraatje krijgt elke winnaar er ook nog een mini LEGO figurine van Emmett, de hoofdrolspeler van de film en de game, bij.

WINNAARS

De winnaars van een The LEGO Movie Videogame exemplaar + figurine zijn MrVtilbo en Arminius (PS3), beaumadijn en Trabato (Xbox 360), Elfish en jeanvoets (Wii U), souvrein en karinbartho (3DS), en nicveenhof en Fudge (PS Vita). De winnaars worden zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op een exemplaar van The LEGO Movie Videogame moet je onderstaande vraag correct beantwoorden. Voor het antwoord kan je terecht bij onze review van The LEGO Movie Videogame. Ook vragen we je om even aan te geven welke versie je graag zou winnen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.