4gamers.be

Win 2x Penguin Eagle Eye Converter (PS3)

Wedstrijd loopt van 10/03/2014 t.e.m. 23/03/2014

Informatie

Speel je je PS3-games om een of andere reden liever met muis en toetsenbord, dan kan dat met de Penguin Eagle Eye Converter, waarvan we er twee mogen weggeven. Die laat je de functies van de knoppen op de PS3-controller namelijk overzetten naar toetsen op de muis en het toetsenbord. De snelle CPU van de Penguin Eagle Eye Converter zorgt er voorts voor dat alle bewegingen met de muis erg soepel en zonder vertraging verlopen, en dat er geen dode zones te bespeuren zijn.

WINNAARS

De winnaars van een Penguin Eagle Eye Converter (PS3) zijn Thornea en SweetVoice, die correct wisten te raden dat van papfles de dag na het aflopen van de wedstrijd 13 artikels zouden verschijnen op de frontpage. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de Penguin Eagle Eye Converters moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.