4gamers.be

Win Marvel dvd's + goodies

Wedstrijd loopt van 18/03/2014 t.e.m. 31/03/2014

Informatie

Vanaf 26 maart kunnen we gaan kijken naar de nieuwste Marvel film, Captain America: The Winter Soldier, en om dat te vieren strooit Marvel met prijzen. Zo mogen we zeven mensen gelukkig maken met een prijzenpakket dat bestaat uit drie dvd's (Iron Man 3, Avengers en Thor 2), een notebook van Captain America: The Winter Soldier en een t-shirt van Captain America.

  

 

WINNAARS

De winnaars van een Marvel-pakket met daarin drie dvd's (Iron Man 3, Avengers en Thor 2), een notebook van Captain America: The Winter Soldier en een t-shirt van Captain America zijn WizardFreddy, Vaerox, rowmon, DevotedPie, loncke, Lowieke en Krokodino, die allemaal correct wisten te raden dat van papfles de dag na het aflopen van de wedstrijd 10 artikels online zouden verschijnen. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

 

Marvel Fan Night: Captain America - The Winter Soldier

Wil je er heel graag eens bij zijn op een avant-première van een blockbuster, dan biedt Marvel je de kans om dat ook daadwerkelijk te doen, volledig in het thema van Captain America: The Winter Soldier. Op zondag 23 maart, om 20u, zal er te Kinepolis Brussel namelijk een avant-première plaatsvinden waar je nog altijd tickets voor kan kopen.

Een deel van de 4Gamers- en Glitch-crew zal daar ook rondlopen, gesteund door onze makkers van Brainfreeze.be, dus als je samen met ons wil genieten van Captain America: The Winter Soldier, dan kan je gewoon hier je tickets kopen.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit prijzenpakket moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.