4gamers.be

Win zes console-accessoires van Gioteck

Wedstrijd loopt van 15/10/2011 t.e.m. 28/10/2011

Informatie

4Gamers.be bestaat ondertussen een jaar en dat moet gevierd worden! In samenwerking met heel wat partners kunnen we jullie gedurende twee maanden de ene prijs na de andere voorschotelen. Verspreid over tientallen wedstrijden geven we honderden prijzen weg die alles samen een winkelwaarde van meer dan 20.000 euro totaliseren. We hebben ervoor gezorgd dat er quasi dagelijk voor ieder wat wils te vinden is, dus hou zeker onze frontpage en ons wedstrijdoverzicht in het oog. We bedanken van harte iedereen die deze wedstrijden mee heeft mogelijk gemaakt en wensen alle deelnemers enorm veel succes.In onze volgende wedstrijd in de grote 4Gamers Birthday Bash kunnen we rekenen op de gewaardeerde steun van Gioteck, bekend van het bouwen van hoogstaande console-accessoires. In hun gamma voor PlayStation 3 en Xbox 360 zitten onder andere controllers, headsets, batterijladers en bekabeling. Dankzij Gioteck mogen we in deze wedstrijd zes accessoires weggeven die je console net dat ietsje specialer zullen maken of die ervoor zullen zorgen dat je controllers vanaf nu in stijl worden opgeladen. 

De Lume-N8 Lightbar (pun intended) tovert je PlayStation 3 om in een echte sfeermaker. Het toestel past niet alleen perfect op elk type van Sony's next-gen console, het zorgt ook voor een heldere bloedrode of koelblauwe gloed in je speelkamer. Ideaal om even te chillen terwijl je pauseert of misschien wel om iemand te imponeren als je eens even niet aan het spelen bent... We geven er drie weg.

De AC-1 DualFuel AmmoClip laadt niet alleen twee Xbox 360-controllers tegelijk op, hij ziet er ook nog eens goed uit en laat zich even compact opbergen als je games. Ook van deze AmmoClip hebben we drie exemplaren die de deur uitmoeten.

Wedstrijd

Wat moet je doen om een van deze leuke accessoires in de wacht te slepen? We vragen je om even in het assortiment van Gioteck te gaan snuisteren en uit te vissen welk van de volgende accessoires in hun gamma uitsluitend bedoeld is voor Xbox 360. Simpel toch?

 

De winnaars

  1. fire4it (Lume-N8 Lightbar voor PlayStation 3)
  2. Streetfire (Lume-N8 Lightbar voor PlayStation 3)
  3. Nerathas (Lume-N8 Lightbar voor PlayStation 3)
  4. Pindakaas (AC-1 DuelFuel AmmoClip voor Xbox 360)
  5. Conro3 (AC-1 DuelFuel AmmoClip voor Xbox 360)
  6. lerno_guido (AC-1 DuelFuel AmmoClip voor Xbox 360)

Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.