4gamers.be

Win 2x Corsair Hydro Series H75 Liquid CPU Cooler

Wedstrijd loopt van 17/03/2014 t.e.m. 31/03/2014

Informatie

De winter lijken we overgeslagen te hebben en wie weet is het binnenkort al volop zomer. Dat betekent natuurlijk heel wat zon en hoge temperaturen, met als gevolg dat ook onze pc's het warmer krijgen en dat is natuurlijk niet optimaal voor de prestaties. Goede koeling is dan ook belangrijk en hoewel normale fans de klus meestal wel klaren, is waterkoeling natuurlijk altijd mooi meegenomen, zeker als het gratis is. Dankzij Corsair en Tones.be mogen we namelijk een Corsair Hydro Series H75 Liquid CPU Cooler weggeven. Deze waterkoeling van Corsair is compact en behoeft geen onderhoud, waardoor het gebruikersgemak stevig wordt verhoogd en waterkoeling ook voor mensen die er minder verstand van hebben toegankelijk wordt.

WINNAARS

De winnaars van een Corsair Hydro Series H75 Liquid CPU Cooler zijn remco en Diogen, die correct wisten te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 18 mails zou ontvangen. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Corsair Hydro Series H75 Liquid CPU Cooler moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doen



Omdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.