4gamers.be

Win 3x The Elder Scrolls Online perskit

Wedstrijd loopt van 04/04/2014 t.e.m. 10/04/2014

Informatie

The Elder Scrolls bestaat voortaan ook als MMO en dat in de vorm van The Elder Scrolls Online. Zoiets wordt uiteraard gevierd en dus mogen we van Bethesda drie unieke perskits van de game weggeven. Zo'n perskit bevat de game zelf dan wel niet, maar bestaat wel uit geweldig artwork, een t-shirt en een lanyard.

WINNAARS

De winnaars van een The Elder Scrolls Online perskit zijn ihenaja, DreamHacks en Xepos, die correct wisten te raden dat Jay aan het getal 8 dacht. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de drie perskits van The Elder Scrolls Online moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vind je via de trailer onderaan deze pagina.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.