4gamers.be

Win 2x SteelSeries 5Hv3 gaming headset

Wedstrijd loopt van 05/05/2014 t.e.m. 18/05/2014

Informatie

Blijkbaar zijn er nog steeds die hier bij 4Gamers nog geen headset hebben gewonnen, dus bij deze bieden we een nieuwe kans. Deze keer zijn het twee exemplaren van de SteelSeries 5Hv3 headset die we in de aanbieding hebben. Deze headset van SteelSeries bouwt verder op de SteelSeries 5Hv2, wat een van de meest geroemde headsets in het eSports circuit is. Dankzij de nieuwe audio drivers van SteelSeries klinkt de SteelSeries 5Hv3 nog beter.

WINNAARS

De winnaars van een SteelSeries 5Hv3 headset zijn potigax en Wikke, die allebei correct wisten te raden dat van papfles de dag na het aflopen van de wedstrijd 7 artikels zouden verschijnen op de frontpage. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op de SteelSeries 5Hv3 moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Voor de tweede vraag kan je gaan zoeken in de 4Tech review van de SteelSeries H Wireless Gaming Headset.Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.