4gamers.be

Win 2x Child of Light Deluxe Edition (PS4/PS3)

Wedstrijd loopt van 06/05/2014 t.e.m. 12/05/2014

Informatie

Child of Light, het sprookje in gameformaat van Ubisoft, is in de eerste plaats een digitaal sprookje, maar dat betekent niet dat je de game niet in de winkelrekken kan terugvinden. Zo is er de Deluxe Edition voor PS4/PS3, waar we dankzij Ubisoft twee exemplaren van mogen wegschenken. De Deluxe Edition biedt je naast een digitale download van Child of Light voor zowel PS4 als PS3 ook nog een exclusieve A2-poster, ontworpen door Yoshitaka Amano, een artbook van 24 pagina's, bonus content en een exclusieve Igniculus sleutelhanger.

Wedstrijd

Om kans te maken op een Deluxe Edition van Child of Light voor PS4/PS3 volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden. Het antwoord kan je achterhalen via onze review van Child of Light.

WINNAARS

De winnaars van een Child of Light Deluxe Edition (PS3/PS4) zijn LordJens en BigWhoop. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.