4gamers.be

Win een Samsung 840 EVO 250GB SSD

Wedstrijd loopt van 26/05/2014 t.e.m. 08/06/2014

Informatie

Ook bij Samsung vieren ze de release van Watch_Dogs. Het bedrijf voorziet namelijk 500 exemplaren van de game om weg te geven aan iedereen die een Samsung SSD van minstens 250GB uit de EVO- of PRO-reeks koopt. Niet alleen is zo'n SSD dus een goede upgrade voor je pc, je krijgt er nog eens een van de grootste games van het jaar gratis bij.

De actie in kwestie geldt vanaf morgen, enkel in MediaMarkt-filialen en zolang de voorraad strekt. MediaMarkt (Antwerpen, Century Center) organiseert voorts een middernachtopening van de nacht van 26 mei op 27 mei om de lancering van Watch_Dogs te vieren. De dag erna kan de game ook getest worden via MediaMarkt en de pop-up store van Ubisoft zelf.

WINNAAR

De winnaar van de Samsung 840 EVO 250GB SSD is Wezel94, die correct wist te raden dat van Jay en papfles samen de dag na het aflopen van de wedstrijd 52 artikels online zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om de nieuwe actie van Samsung wat extra in de verf te zetten mogen we een Samsung 840 EVO 250GB SSD weggeven. Om daar kans op te maken moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk te beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag kan je vinden in de hardware sectie van de gratis online versie van Glitch onderaan deze pagina.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.