4gamers.be

Win een Razer World of Tanks DeathAdder en Goliathus

Wedstrijd loopt van 27/05/2014 t.e.m. 02/06/2014

Informatie

Wat krijg je als je een behoorlijk populair free-to-play spel mengt met een fabrikant van gaming randapparatuur? Een World of Tanks Razer DeathAdder muis en Goliathus muismat. Op de muis zal je het logo van WoT vinden samen met zwart en oranje artwork. De DeathAdder beschikt verder over een optische sensor, vijf knoppen en 1GHz ultrapolling. Op de Razer Goliathus staat er een Panzer IV in dezelfde stijl en kleuren als het artwork op de muis. De Goliathus zou verder te gebruiken zijn met elke muis en is aan de onderkant voorzien van een antisliplaag.

WINNAAR

De winnaar van de Razer World of Tanks DeathAdder en Goliathus is Boefje, die met de gok vqn 38 het dichtste in de buurt kwam van de 39 berichten die de dag na het aflopen van de wedstrijd op de frontpage verschenen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om een kans te maken op dit pakket, moet je de onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vind je op de productpagina van het pakket en het antwoord op de tweede vraag vind je in de preview van Glitch bij het Insight-artikel over Wolfenstein: The New Order hieronder.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.